Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Lezing over Cosmic Towers in Geel (vervroegd van 3 juli naar 28 juni)

28 juni , 2022 @ 19:30

€2

DE KRACHT VAN DE COSMIC TOWER

door Harald Thiers

(engelstalig)

De Cosmic Tower is een krachtige transformator om ziekmakende energie om te vormen naar gezond makende energie. De torus velden (energie velden) van de Cosmic Tower beïnvloeden niet alleen de ziekmakende straling maar ook het leven op aarde. De ontwikkelaar, Harald Thiers, vertelt dat de Cosmic Tower ervoor zorgt dat de bijen minder snel (of helemaal niet meer) zullen sterven, de vogels niet meer dood uit de lucht vallen en dat de Tower ons voedsel en drinkwater tot heilzaam eten en drinken maken. Een healer in huis die 24 uur per dag werkt!

Onze gezondheid kan enorm verbeteren door de Cosmic Tower.

De kracht van water.

In de Cosmic Tower zit water uit heilzame bronnen met de juiste lichtfrequenties en boventoon-octaven die mensen, dieren en planten ter beschikking staan en er zitten kristallen in. Dit alles wordt geactiveerd vanuit hogere dimensies. De Cosmic tower neemt negatieve, linksdraaiende ‘kracht’ (subatomaire deeltjes) op en laat die ‘kracht’ rechtsom draaien. Door die Tower ontstaat er een krachtplek, zoals er ook vele krachtplekken zijn op aarde.

Als een mens, dier of plant in de buurt van een Cosmic Tower is, zal het water in zijn systeem gezuiverd worden, meer hexagonale structuren krijgen en dus meer elektronen, meer energie produceren.

De Cosmic Tower beschermt tegen ziekmakende straling (ook 5G). Zijn levensenergieveld (torus) is in staat ons lichaamsenergieveld (aura) te regenereren, blokkades op te heffen, de lucht te reinigen, het water in elke waterkraan in je huis een gezonde structuur te geven, levensmiddelen te ontgiften (door de linksdraaiende frequenties rechtsom te laten draaien) en onze spirituele ontwikkeling te ondersteunen.

De Cosmic Tower werkt dag en nacht, jaar in jaar uit als een ’therapeut’ voor ons welzijn.

Alles (van een atoom, de mens tot planeten) heeft een torusveld. Het torusveld van de Tower verschilt naargelang de grootte. De grootste is 2,20 meter hoog en heeft een reikwijdte van 800 km en kost €15,000. De kleinste is 16 cm en kost € 500,00 en heeft een bereik van 4,5 m. Er zijn verschillende formaten te verkrijgen.

Wie wat korting wil, brengt best cash geld mee! Momenteel -20% op alle kleine CT tot CT75.

Wie al beslist heeft dat hij/zij een toren wil aanschaffen, die geeft best even de gewenste maat door. Dan kan Harald hier rekening mee houden bij het laden van zijn bestelwagen.

Op telegram” https://t.me/CosmicTowerBelgie” kan je informatie vinden over de Cosmic Tower, de nieuwe datums van de presentaties, ervaringen, tips en video’s. Bij bestanden kan je brochures terugvinden.

Het wordt weer een hele boeiende avond …     Wat verwachten ? Kijk even naar dit interview :  https://cafeweltschmerz.nl/videos/de-kracht-van-water-patricia-mensink-en-harald-thiers/

Aanvang presentatie in het Engels: 19:30 (welkom vanaf 19:00)

Bijdrage voor de huur van de zaal : 2€. Consumpties aan 1€. Parking voor -en achteraan de parochiezaal. Tip: Prachtige wandeling in de Belse bossen voor of na de lezing mogelijk.

Graag aanmelden bij: An Vanhoolst 0485/38 14 64 via sms, telegram (Ella An), e-mailadres : anvanhoolst@hotmail.com

Details

Datum:
28 juni , 2022
Tijd:
19:30
Cost:
€2

Organisator

An Vanhoolst

Locatie

Parochiezaal Bel
Wijdbos 39
Geel, Belgium
+ Google Maps